BejelentésGemenc Természetvédelmi-és Sport Egyesület
Együtt a természetben

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
ÚJ WEB CÍMÜNK: gemenctse.ewk.hu

 

gemenc.tse@mail.datanet.hu Sz.sz.: 71900072-10082768 A.sz.: 19232513-1-17 74 / 413-550


Petőfi Emléktúra Földön- Vízen

2011 március 15

 

Földön

 

 

A Tolna megyei Természetbarát Szövetség és a Gemenc TSE hagyományainak megfelelően évadnyitó tekerésre hívjuk a túrakerékpározás barátait. Annak, aki úgy gondolja, hogy már annyiszor letekertem, hogy unom, annak a Petőfi vízi emléktúrát ajánljuk. A túravezetésről a rendező szervek gondoskodnak.

 

Időpont: 2011 március 15. vasárnap

Útvonal: Szekszárd– Sárszentlőrinc– Szekszárd

Táv: 85 km

Látnivalók: Bezerédj-szobor (Szedres), Bartal-emlékmű (Kölesd előtt), Kismegyeháza (Kölesd), Söréttorony (Borjád), Méhes (Borjád), Fördős- kúria (Úzd), Petőfi emlékház (Sárszentlőrinc).

Találkozó: Szekszárd, Vasútállomás 8.00 óra

Visszaérkezés: 18.00-ig

Túravezető: Gergely Péter

Felszerelés: megfelelő kerékpár, távval arányban étel-ital

Részvételi díj: NINCS

 

 

 

 

 

33. TTT kiírás képekkel

 

32.TTT Kisszékely eredmények


XXXIV. TTT Imsós 2013.április 21.

Versenykiírás

A 2013. évi eseménynaptárunknak megfelelően, immár 34. alkalommal rendezzük meg hagyományos, tavaszi „TOLNAI TÁJAKON TÚRÁZÓK” természetjáró akadályversenyünket. A sajátos hangulatú erőpróba 2013 április 21-én (vasárnap) Imsósi erdőben lesz. Kategóriái: 2-6 fős csapatok Általános iskolás; Középiskolás; Felnőtt; Családi (családiban a kötelezően koedukált csapatban részt kell vennie 10 éven aluli ,vagy 60 éven felüli versenyzőnek is ) Díjazás: kategóriánként 1-3 helyezett csapatok oklevél díjazása exkluzív oklevéllel Kategóriánként különböző szerveztek (iskolák) csapatait díjazzuk.

Nevezési díj: MTSz tagok 14 év alatt: 600 Ft/fő 14 év felett:800 Ft/fő Szervezeten kívüliek 14 év alatt:800 Ft/fő 14 év felett:1000 Ft/fő A 6 év alattiakanak ingyenes.


Időbeosztás: 8.30 jelentkezések, rajtlapok átvétele 9.00-- 15.00 versenyidő, a helyszínen nincs eredményhirdetés, az okleveleket utólag adjuk ki .

Versenyismertető: minden csapat versenyzőkartont és térképvázlatot kap amelyre a legalább 40 bója helyét berajzoltuk. A versenyzők feladata a rendelkezésre álló 6 óra alatt a terület bejárásával a lehető legtöbb bóját érinteni; a csapat a pontok között tetszőleges útvonalon és sorrendben ill. tempóban haladhat, de a tagok nem válhatnak szét. Egyes bójáknál az ér intés igazolása (bélyegzés) több kevesebb ügyességet, bátorságot kíván (kötél mászás, fáramászások, magasban drótkötélre csigán begurulni etc.), ezért minden csoportban legyen egy ügyesebb személy, aki a stemplizést végrehajtja. Közben elméleti kérdések totó rendszerű, helyes megválaszolásával lehet többletpontokat szerezni. A kérdések zöme valószinüleg a táncházmozgalom és egyes aktuális környezetvédelmi eseményekre vonatkozik. A kérdések megválaszolásához a csapat minden olyan segédeszközt felhasználhat amit be tud szerezni, és van kedve magával hurcolni az erdőben.

Felszerelés: kötelező: íróeszköz, óra ajánlott: tájoló, szakkönyvek, kemény alátét az íráshoz, aki tud esetleg hozhat beülőt, mentőmellényt.

Egyéb: a rendezvényen néhány dolgot tavaly már megváltoztattunk: a korábbi torlódásos-rohanásos panaszok mérséklése céljából a verseny jelleget mérsékeltük. A teljesítés nincs időhöz kötve, a pályákat addig lehet bejárni amíg fenn vannak a akadályok ( tehát bontásig), a menetkartont estig bármikor le lehet adni, pontazonosság esetén holtversenyt hírdetünk, a teljesítési időt nem vizsgáljuk. Emiatt senkinek nem kell visszarohanni a célba, mint az korábban volt. Előzetesen nevezni nem kell, de kérem a nagyobb csoportokat, hogy a hozzávetőleges létszámukat jelezzék.

A versenyen mindenki saját felelősségén vesz részt . A versennyel kapcsolatos kérdésekre szívesen válszolok a fentírt telefonon, tiszta erdőt és jó időt kívánok, várok minden természetbaráto

 

 

 

 Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!